Corneillie
01 / 01

RENOVATIEPARKET

Kwalitatieve parketten horen, mits het juiste onderhoud, een leven lang mee te gaan. Is uw parket echter toe aan een intensieve opknapbeurt of wilt u ze vervangen? Wij, van Corneillie parket en interieur komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

PARKET VERVANGEN

Wanneer uw parket echt vervangen dient te worden, kunnen we er, indien gewenst, met de nodige behandelingen voor zorgen, dat het nieuwe parket qua look niet teveel afwijkt van het oude. Zo zorgen wij ervoor dat uw gloednieuwe parket prima aansluit bij de rest van uw interieur. Indien gewenst kunnen we zelfs met speciale ‘verouderingstechnieken’ de authenticiteit van uw oude parket perfect nabootsen.

PARKET ONDERHOUDEN

Ook het meest kwalitatieve parket heeft onderhoud nodig.  Wij geven je graag handige tips over hoe je dit kunt aanpakken en welke producten ideaal zijn voor uw type parket. Heeft u echter geen zin of tijd om het zelf te doen, dan komen onze specialisten met plezier langs om uw parket er weer als nieuw te laten uitzien. Door onze doorgedreven vakkennis geven wij uw bestaande parket een tweede leven.